Szórakozás koronavírus

Böjt alatt csak sört fogyaszt, hogy pénzt gyűjtsön a vendéglátóiparnak

Illetve hogy fogyjon is a sörböjttől.

A koronavírus-járvány egyik legnagyobb vesztese a vendéglátóipar, erre kívánja felhívni a figyelmet Del Hall Cincinnatiból. Úgy gondolta, erre nincs is jobb mód, mint hogy sörböjtöt tartson, szemben a legtöbbekkel, akik a hús mellett alkoholt nem fogyasztanak ilyenkor – számolt be róla a Cincinnati.com.

Vagyis nem fogyaszt semmi mást a 46 napban, mint sört.

Illetve feketekávét, gyógyteát és vizet – teszi hozzá a Fox19.

Nem először esik neki a „kihívásnak”, már tavaly és tavalyelőtt is sikeresen teljesítette. Az első évben 18 kilótól sikerült így megszabadulnia (orvosi felügyelet mellett), a koleszterinszintje és a vérnyomása is csökken ilyenkor.

Csak 3-5 sört iszok meg egy nap. Nem iszok folyamatosan

– árulta el Hall, aki ilyenkor Uberrel furikázik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Del Hall | Beer Influencer (@sgtdel) által megosztott bejegyzés

Emellett egy közösségi adakozást is indított a GoFundMe-n, az összegyűjtött összeget Ohio déli- és Kentucky északi részein dolgozó vendéglátósoknak.

Azt reméli, idén is lead 18 kilót és összegyűjt 50 ezer dollárt, vagyis 15,5 millió forintot. Most körülbelül 10 kilónál és valamivel több, mint egymillió forintnál tart.

A harmadik oka a veterán Hall böjtölésének a fogyás és a pénzgyűjtés mellett, hogy így reklámozhatja saját sörfőzdéjét is, amit szintén sújt a járvány, a 32-ből csak 12 alkalmazottját tudta megtartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik