Szórakozás

Meghan Markle: A királyi család tagjaként többször is eszembe jutott az öngyilkosság gondolata

Tolga AKMEN / AFP
Tolga AKMEN / AFP
A brit királyi család tagjaként nagyon magányosnak érezte magát és intenzív ellenőrzés alatt volt, emiatt jöttek az öngyilkos gondolatai.

Meghan Markle a brit királyi család tagjaként nagyon egyedül érezte magát és intenzív ellenőrzés alatt volt, emiatt öngyilkos gondolatai voltak – írja az MTI Oprah Winfrey és a hercegi pár vasárnapi interjúja alapján.

Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben

– mondta a hercegné az amerikai CBS által leadott beszélgetésben. Majd arról beszélt, süket fülekre találta, amikor a királyi családhoz fordult segítségért, akik tartottak tőle, hogy csorba esne a hírnevükön, ha kiderülne, hogy a hercegné kórházban van.

A volt színésznő azt is elmondta, hogy amikor terhes volt lassan kétéves kisfiával, Archie-val, akkor a királyi családban téma volt, milyen lesz a gyerek bőrszíne. Szerinte a faji kérdés is közrejátszhat abban, hogy fiuk nem kapta meg a hercegi címet.

Arra a kérdésre, hogy az interjú után mire számít a királyi családtól, azt válaszolta: mivel aktív szerepet játszottak a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásában, nem várhatják el tőlük, hogy továbbra is csöndben maradjanak.

Harry herceg és felesége 2020 márciusában mondott le a királyi feladatokról, és jelenleg Kaliforniában élnek, ahol a riporter az egyik szomszédjuk. A családból való távozásukat egy év után kellett volna felülvizsgálni, de a Buckhingam-palota valamivel korábban, már február 19-én megerősítette, hogy a hercegi pár és a királyi család útjai elválnak.

Harry azt mondta: úgy érzi csapdába esett a királyi család tagjaként, ahonnan felesége segítségével tudott megmenekülni. Azt is hozzátette, hogy erre egyedül nem lett volna képes erre. Ők nagyon együttműködőek voltak, és szerinte fel sem merült volna az egész, ha családja támogatta volna Meghan-t.

Sussex hercege így folytatta: miután bejelentették a távozásukat, a család felfüggesztette az anyagi támogatásukat, ezért anyja, Diana hercegné örökségét kellett arra felhasználniuk, hogy az Egyesült Államokba költözzenek.

A Buckingham-palota nemrég közölte, hivatalosan vizsgálják, hogy a Meghan hercegné valóban zaklatta-e az alkalmazottakat, ahogy arról a The Times 2018 októberében beszámolt – többek között a Kensington-palota személyzetének emailezése alapján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik