Szórakozás

Meghan Markle már évekkel ezelőtt leült volna beszélgetni Oprah-val, csak a királyi család nem engedte

Kirsty Wigglesworth - Pool / Getty Images
Kirsty Wigglesworth - Pool / Getty Images
Újabb előzetest mutattak meg az interjúból.

Március hetedikén jelenik meg Oprah Winfrey exkluzív interjúja, amelyben Meghan Markle-lel és Harry herceggel beszélgetnek. Ez elég nagy szó, ugyanis a pár azóta nem vállalt mélyinterjút, mióta kiléptek a királyi család kötelezettségeiből. Az utolsó interjút az eljegyzésük alkalmából adtak. Oprah Winfrey-vel egyébként is jó kapcsolatot ápolnak, ugyanis kaliforniai otthonuk egymás szomszédságában van. Az interjú előzetesében Oprah feleveníti az emléket, hogy 2018-ban, az esküvőjük előtt felhívta Markle-t, hogy adjon neki interjút, viszont az udvariasan elutasította, arra hivatkozva, hogy ez nem a megfelelő idő. Markle ezután kifejtette, hogy egyáltalán nem rajta múlt a dolog, mert ezt nem dönthette el.

Emlékszem rá, hogy interjút kértél, viszont akkor még az is tilos volt számomra, hogy egyáltalán négyszemközt beszélgessek veled. Csomó ember ott volt a szobában.

– mondja, majd azzal folytatja, hogy azért döntött úgy, hogy eljött ennek az interjúnak az ideje, mert végre jó érzés, hogy végre saját maga hozhat meg döntéseket, mivel a királyi családban nem volt rá lehetősége, mindent helyette döntöttek el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik