Szórakozás

Alec Baldwin a rosszakarói miatt deaktiválta magát Twitterről

Rosalind O'Connor/NBCU Photo Bank/NBCUniversal / Getty Images
Rosalind O'Connor/NBCU Photo Bank/NBCUniversal / Getty Images
Úgy érzi, Amerikában már viccelődni sem lehet.

Aki esetleg Alec Baldwin nevére keres rá Twitteren, ne lepődjön meg, ha nem találja, hiszen a színész bejelentete, hogy deaktiválja magát. Az elmúlt időszakban elég sok negatív kritika érte feleségével, Hialria Baldwinnal együtt, Amy Schumer poénkodásától kezdve a spanyol akcentusáig. A minap Alec Baldwin tweetelt a Golden Globe-díjátadón Gillian Andersonnal kapcsolatban, akit eddig szinte minden műsorban angol akcentussal hallottunk megszólalni, éppen ezért Baldwinnal együtt sokaknak feltűnt, amikor a gálán eltűnt az akcentusa. Emiatt rengeteg kritikát kapott, párhuzamba vonva az esettel, amikor Hilaria Baldwin vette elő váratlanul spanyol akcentusát egy műsorban.

Kapcsolódó
„Totál kamu a nő, ahogy az akcentusa is” – egyre dagad Alec Baldwin feleségének ügye
Alec Baldwin felesége lett a téma 2020 utolsó napjaiban, ennek viszont Hilaria nem annyira örül. Vagy nevezzük inkább Hillary-nek?

Baldwin vezetés közben vett fel egy videót, amiben elmondta, jelenleg rosszul érzi magát Amerikában, szerinte feszült a légkör, mert már viccelni se lehet, és úgy döntött, egy időre kivonja magát a Twitterezésből. Ennek ellenére az Instagram-profilja ugyanúgy aktív maradt.

Kapcsolódó

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik