Szórakozás

Paris Hilton is beleállt David Lettermanbe, mert túl rámenős volt egy 2007-es interjúban

Jeffrey R. Staab/CBS via Getty Images
Jeffrey R. Staab/CBS via Getty Images
A beszélgetés alatt David Letterman nem volt hajlandó másról kérdezni őt, mint korábbi börtönbüntetéséről. A rácsok mögött töltött időt és az erről szóló interjút is traumaként élte meg.

Framing Britney című dokumentumfilm bemutatása után egyre nagyobb figyelmet kap a probléma, hogy a kétezres évek női sztárjaival mennyire méltatlanul bánt a média. Nemrégiben a twitterezők elővették David Lettermant – aki évtizedekig meghatározó alakja volt az amerikai késő esti tévés beszélgetős műsoroknak –egy 2013-as, Lindsay Lohannel készített interjúja miatt, amiben túl rámenősen kérdezgette a színésznőt alkohol- és drogproblémáiról.

Paris Hilton podcast műsorának legújabb részében húgát, Nicky-t látta vendégül, és a beszélgetésük alatt nem csak Britney Spears került szóba, hanem a legendás talk show házigazda, Letterman is – írja a Just Jared. Paris Hilton hasonló aggályokat fogalmazott meg a műsorvezetővel szemben, mint a twitterezők Lindsay Lohan interjúja kapcsán.

Hilton az interjú előtt több hetet töltött börtönben Nicole Richie-vel, mert eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült. Letterman pedig Hilton többszöri kérése ellenére sem volt hajlandó eltérni ettől a témától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik