Szórakozás

ValóVilág: Bálint esett ki a párbajon

RTL Magyarország
RTL Magyarország
Már csak négyen vannak versenyben a 36 millióért.

A hétfői kiválasztáson Robi két jelet kapott (élete első két jelét a villában), ezzel ő lett a kiválasztott. Nem sokkal később konfliktusba keveredett Bálinttal (villatársa gyáva szarnak nevezte őt), így nem volt meglepetés, hogy szerdán őt hívta ki párbajra. Csütörtökön végül össze is mérték az erejüket, az összefoglaló elején Puskás Peti mutatott is egy állást, amiből kiderült, hogy elképesztően szoros volt az állás: 50,9 és 49,1 százalékon állt a két játékos. Ez a párbaj előtti reklámszünet utánra 50,2 és 49,8-ra változott, azaz még szorosabbá vált.

Micsoda sztori:

Közben (az alkalomra pizsamát viselő) Puskás Peti üvöltve közölte, hogy rekordszámú szavazat érkezett és amikor bekapcsoltak a villába, hogy közöljék a fantomképekkel együtt a százalékokat, 50,01 és 49,99 százalék volt az állás.

RTL Magyarország Puskás Peti pizsamában.

Puskás este kilenc előtt pár perccel újra megmutatta az állást, az eredmény megfordult és az is kiderült, több mint 200 ezren szavaztak már akkor. A párbaj és a bejátszások is főleg Robi nyolcmilliós kitérőjéről szóltak, így annyira nem volt nagy szócsata.

Végül a szavazatok (összesen 230 ezer érkezett) többségét, 50,11 százalékot Robi nyerte, így ő mehetett vissza a villába.

A szombati döntő előtt eléggé felpörögnek az események: a párbaj után lesz még egy kiválasztás, majd egy kihívás, pénteken döntő, szombaton pedig eldől, kié lesz a 36 millió forintos főnyeremény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik