Szórakozás

Egy utcára szaladó kutya zavarta meg az élő bejelentkezést, de a riporter nem jött zavarba

Az év eddigi legjobb bejelentkezése.

Aki látta február 19-én a Fox 5 bejelentkezését a viginiai Leesburgből, egy ideig biztos nem felejti el a látottakat. Aki esetleg nem látta, azoknak írja a Daily Mail, hogy a csatorna riportere Bob Barnard a a város egyik szomszédságából jelentkezett, ahol a helyiekkel elegyedett szóba a szokatlanul zord időjárásról, ezzel is demonstrálva, mennyire hideg van az utóbbi napokban az Egyesült Államokban.

A kamera épp a lefagyott utat pásztázta, amikor egyszer csak befutott a képbe egy kutya, aki egyenesen Barnardot vette célba. Aztán megggondolta magát, mert tett még egy pár kört az úttesten, mire a riporter fel tudta kapni – gondolva arra, hogy a gazdája talán észre sem vette, hogy kiszökött, így nem kellene hagyni elkóborolni.

Felejtsétek el az embereket, akikkel beszéltünk, ezt a kutyát akarom megismerni!

– folytatta leplezetlen jókedvvel a riportot a férfi, akinek a kezében folyamatosan fickándozott a kutya, egészen addig, míg meg nem érkezett a gazdája, aki nem győzött bocsánatot kérni, amiért megzavarta a bejelentkezést.

Neheztelésről persze szó sem volt, a stúdióban ülő kollégák is olvadozva nézték a virginiai jeleneteket, még azt követően is, hogy az egyébként Pierogi névre hallgató négylábú a gazdájával együtt távozott.

A csatorna szerencsére a YouTube-ra is feltöltötte az emlékezetes riportot, 1.50-nél érkezik az anyag sztárja:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik