Szórakozás

Egy rejtélyes férfi valamiért pénzzel tömi a levélszekrényeket egy brit városban

Mike Harrington / Gettyimages - Illusztráció
Mike Harrington / Gettyimages - Illusztráció
A helyi rendőrség nagyon szeretné tudni, hogy miért csinálja.

A lakosság segítségét kérte az angliai Frome város rendőrsége, hogy megtaláljanak egy férfit, aki ismeretlen okból pénzt hagy a házaknál – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint a férfi a bejárati ajtók levélnyílásaiba rakja a készpénzt, valamint leveleket, de azt nem lehet tudni, hogy ezt miért teszi.

A Sommerset Live című lap cikke szerint nem tudni, hogy eddig mennyi pénzt osztogatott el a férfi, és azt sem, hogy mennyi háznál hagyott ott pénzt. Az ismeretlenről csak annyit tudnak a hatóságok, hogy egy férfiről van szó.

A helyi rendőrség vasárnap közölte, hogy tudnak a furcsa jócselekedetnek tűnő esetekről, és jelezték, hogy nagyon szeretnének beszélni vele, hogy megtudják, miért csinálja.

Az furcsa pénzosztással kapcsolatban a LADBible emlékeztetett egy hasonló esetre, amikor egy kis angol falu utcáin találtak 2014 óta rendszeresen készpénzzel teli csomagokat, amikben általában kétezer font (nyolcszázezer forint) volt. Az csak tavaly derült ki, hogy két jótevő hagyta ott a pénzkötegeket, miután sok pénzhez jutottak, és szerették volna azt megosztani a falu lakóival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik