Szórakozás

Salma Hayek elmondta, miért nem érdekházasság az övék milliárdos férjével

Valery HACHE / AFP
Valery HACHE / AFP
Nagyon sokan megbélyegezték a színésznőt, amikor összeházasodtak.

Salma Hayek a napokban amiatt került címlapokra, mert arról mesélt, mekkora trauma érte őt az 1995-ös Desperado című film készültekor, mikor szexjelenetet forgattak Antonio Banderasszal.

Kapcsolódó
Salma Hayek zokogott a Desperado szexjelenetének forgatásán
Mindenki tisztelettudó és kedves volt vele, de így is trauma volt neki az élmény.

De ezen kívül egy podcastműsorban is volt jelenése, ahol még érdekesebb témát feszegettek a műsor házigazdájával, a színész Dax Sheparddel. Mint ismeretes, Hayek 15 éve feleségül ment a francia üzletemberhez, a milliárdos François-Henri Pinault-hoz, aki öt évvel idősebb a színésznőnél. Shepard ezzel kapcsolatban agyalt keveset.

Mondhatok még valamit gyorsan? Milyen kibaszott kedves, humoros, jólelkű és melegszívűnek tűnik a férjed. Meg amúgy szuperszexi is. Őszinte leszek, fogalmam sem volt, ki ő, aztán olvastam valahol, hogy hozzámentél egy milliárdos faszihoz, vélhetően érdekből.

Erre válaszolt is Hayek:

Tudod, a képek nem elegendőek, hogy megtudd, milyen varázslatos is ő. Sokkal jobb emberré változtatott engem is. Amikor feleségül mentem hozzá, sokan azt mondták, ó, persze, érdekházasság, csak a pénze miatt ment hozzá. Én meg úgy voltam vele: persze, mondjátok csak, azt gondoltok, amit akartok. Tizenöt éve vagyunk együtt, nagyon erős a szerelmünk. Nem sértődöm meg ezek miatt, igazából nem érdekelnek ezek a hozzászólások.

A színésznő arról is beszélt, nemcsak őt bélyegezték meg, de még a férjét is:

Most egy érdekes témába tenyereltünk bele. Ez a fajta megkülönböztetés a gazdag férfiakat is érinti: egyből azt hiszed a gazdagokról, hogy biztosan nem jó emberek. Biztos materialisták, nincsenek értékeik, biztos hülyék is, nem érdemlik meg a pénzüket. Hogy rossz úton jutottak a pénzhez – ezek a prekoncepciók nálam is megvoltak egyébként

– mesélte, hozzátéve, fantasztikus embernek tartja a férjét, és az emberek el sem tudják képzelni, mekkora öröm mellette élni, együtt nevelve a gyerekeiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik