Szórakozás

Tóth Vera: Kereshettem volna már tízmilliókat

Bielik István/24.hu
Bielik István/24.hu
A rá zúduló gyűlöletcunami miatt magyarázkodik.

Az énekesnő tegnap egy kozmetikai márka termékeiről posztolt, amit már évek óta használ és amiről állítja, hogy annyira hatásosak, hogy 35 évesen is olyan az arcbőre, mintha 25 lenne. A reklám miatt azonban sokan betámadták, főleg azért, mert a kampányképen ki van sminkelve, így egyáltalán nem látszik, hogy valójában milyen állapotban van a bőre.

Nofilter, nosmink. A posztom alatt keletkezett komment és gyűlöletcunamira választ adva, hogy mi van a makeup alatt.
Ez van alatta. Nincs mit takargatnom, úgy érzem. Tudom, hogy nem kellene bizonygatnom, de mostanában kicsit érzékenyebb vagyok és úgy éreztem, tartozom egy ilyen poszttal

– kezdte Tóth Vera, aki hozzátette, hogy nem csak a terméknek köszönheti azt ahogy kinéz, ennek ellenére állítja, soha nem reklámozna olyat, amiben nem hisz. Ha nem így lenne, akkor már milliomos lenne.

Hozzátesz, hogy egy hónapja heti egy deci vörösbort engedek meg magamnak, nem kávézom, rákattantam a gyógynövényekre, sokat sportolok, eszem, amit kívánok, de mértékkel. Ezek is hozzásegítenek a külső-belső harmóniámhoz, de, hogy olyan dologhoz adjam a nevem, amit még nem próbáltam és nem vált be, soha nem fog előfordulni. Miért? Mert túlságosan tisztelem és szeretem a közönséget. Kereshettem volna már tízmilliókat abból a sok felkeresésből, amit naponta kapok sok-sok termékmenedzsertől, de úgy érzem, nem tudnék ilyen könnyed és tiszta lélekkel tükörbe nézni, mint ezen a fotón.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik