Szórakozás

Fenékvillantásokkal szerez örömöt és pénzt a modell

A Szibériából Amerikába költözött Anastasia a legváratlanabb helyeken és pillanatokban mutatja meg tangabugyiját.

Anastasia Fields egy decemberi fotóval robbant be: a New Yorkban élő az orosz származású modell az Instagramra posztolt egy képet arról, ahogy feneket villant két rendőr társaságában. 67 ezer like-ot ért a mozdulat:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anastasia🌱 (@vegilates) által megosztott bejegyzés

A 32 éves nőnek ez az egyik hobbija: előszeretettel mutatja meg pucér hátsóját New York legismertebb pontjain, a legváratlanabb pillanatokban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anastasia🌱 (@vegilates) által megosztott bejegyzés

Fields a New York Postnak mesélt arról, hogy egy szibériai bányászvárosban nőtt fel, elég durva környéken, ahol mindenki ivott; számára pedig a tanulás jelentette a kitörési pontot. 2013-ban az Államokba költözött, egészen pontosan Miamiba, később pedig New Yorkba tette át székhelyét.

Itt ismerkedett meg majdani férjével. Miután az egészségbiztosítási szektorban dolgozó férfi elveszítette egyik kiemelt ügyfelét, és komoly anyagi problémái lettek, Anastasia kitalálta, hogy erotikus fotókkal teremti elő kettejük bevételét.

A vegilates nevű Instagram-profilt – amint az a nevéből is kiderül – eredetileg azért hozta létre, hogy vegán és pilates témájú tartalmakat posztoljon, de aztán változott a fókusz, és már a fenékmodellkedésről szóló képek uralják az oldalt. Anastasia itt 1,4 millió követőre tett szert, a bevétel azonban az Onlyfans-oldaláról származik, ahol csak előfizetők láthatják az érdekesnek szánt tartalmakat.

 

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik