Szórakozás

A Bridgerton család női főszereplőjének az volt a legnehezebb, amikor maszturbálnia kellett

Dave Benett/Getty Images
Dave Benett/Getty Images
A szexjeleneteknél is keményebb volt számára.

A Netflix legutóbbi sikersorozatában, A Bridgerton családban a soknál egy kicsivel több szexjelenetet kapnak a nézők, amikről elég hosszasan írtunk és amiről a sorozat női főszereplője, a 25 éves Phoebe Dynevor is beszélt a Glamournak adott interjújában.

Kapcsolódó
„De legalább jó sokat reszelnek benne”
A Bridgerton család nem csak a sok szex miatt említésre méltó. Kritika.

A színésznő a riportban elmondta, hogy a kollégájával, Regé-Jean Page-dzsel közös intim jelenetek során mindig valamilyen eszközt használtak, például egy jógalabdát, amit a testük közé raktak, ezért nem éreztük magukat annyira kellemetlenül, de az igazán mélyvíz az volt, amikor magához kellett nyúlnia a történet szerint.

Az volt a legkeményebb jelenet. Mondom ezt úgy, hogy volt néhány elég nehéz jelenetünk. Az intim jeleneteknél mindig kiszolgáltatottnak érzi magát az ember, de mindig biztonságban voltunk. Amikor Regé-vel próbáltunk, mindketten tudtuk mit kell tennünk. Nagyon gyakorlatias volt. De amikor egyedül voltam, na az nagyon más volt. Annyi volt az instrukció: Legyen orgazmusod. Ezt pedig elég nehéz lepróbálni. Nagyjából nem lehet, csak csinálni kell

– mondta Dynevor, aki hozzátette, hogy a sorozat szexjeleneteket koordináló munkatársa, Lizzy Talbot nagyon sokat segített neki.

Ha nem lett volna intimitás koordinátorunk, akkor a rendezőnk jött volna oda hozzám – aki férfi – és ő mondta volna, hogy mit tegyek. Nagyon kínos lett volna. Úgy érzem nagyon kellemetlen élmény lett volna, ha Lizzy nincs ott és nem gondoskodik rólam. Senki nem akarja, hogy egy férfi mondja meg neki, hogyan legyen orgazmusa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik