Szórakozás

VV Renátó Merci szörnyen sikerült hajvágásáról: Mosatlan és töredezett volt a haja, többet is vágtam volna belőle

rtl magyarország
rtl magyarország
Nem viccelt azzal, hogy fodrászként szeretne elhelyezkedni.

VV Renátó, a ValóVilág legutóbbi kiesője Nádai Anikóval beszélgetett a Jöttem, láttam, buktam című műsorban, és felmerült a kérdés, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve. Renátó elárulta, hogy még azelőtt volt egy nagy álma a fodrászattal kapcsolatban, hogy bekerült a villába. Nádai erre röhögve ennyit mondott:

Igen, aztán levágtad Merci haját

– utalva a műsor történetének egyik mélypontjára, amikor annyira igénytelenül és rettenetesen vágta le villatársa haját, hogy az már a folyamat közben hisztirohamot kapott, utána pedig nem volt hajlandó kiengedve hordani haját. Különben még nézni is rossz volt, mit művelt Merci frizurájával, akit ebben a pár percben valószínűleg még az is megsajnált, akinek sosem rontották még el a frizuráját. Közben Nádai lehetőséget adott Renátónak, hogy megvédje magát, miért sült el ennyire balul a művelet:

Egy, nem kaptam olyan eszközöket, amivel meg tudtam volna puhítani a haját, és jó lett volna. Mosatlan volt a haj. Kettő,  szerintem húsz centi hosszúak voltak a töredezések, én akár többet is vágtam volna, és sokkalta szebb lett volna. Merci az ilyen. Én ezzel nem is tudtam azonosulni

– fejtette ki, hogy utólag is úgy gondolja, Merci miatt nem lett jó a végeredmény.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik