Szórakozás

Sydney van den Bosch a Mokkában panaszolta el, hogy husinak nevezték fotója alatt

YouTube.com/Sydney van den Bosch
YouTube.com/Sydney van den Bosch
Egy bikinis kép indított lavinát a közösségi médiában.

A volt szépségkirálynő, jelenleg influenszerkedő és modellkedő Sydney van den Bosch volt vendég a Mokka stúdiójában, ahol arról beszélt, nemrég Dubajba utazott anyukájával, és onnan posztolt egy bikinis fotót magáról. Ám néhány kommentelője van den Bosch alakjával volt elfoglalva, husinak is nevezték, és kikezdték a testét, mondván, mégsem annyira tökéletes, mint azt a képeken mutatja.

Úgy fogalmazott a stúdióban:

Egy olyan képről beszélünk, ahol térdelek, nem előnyös a beállítás. De nő nőt bánt, nekem ez annyira furcsa. A felháborodásom nem öncélú volt, de ha 150 ezer ember azt látja, hogy én husi vagyok, akkor más ember mit gondol magáról. Letörölhetném, de nem törlök ki minden kommentet. Saját követőim engem is megvédtek, elmesélték saját történetüket. Én azt hittem, ezen a valódi szépség témán túl vagyunk már, de ezek szerint mégsem. Annyi ilyen filter van, ami egy másodperc alatt más embert csinál valakiből. Ha valaki nem magát adja, közben meg az utcán nem ismerik meg, az ferde kép, rossz út.

Majd a műsorvezető Orosz Barbara levonta a kellő konzekvenciát, szerinte

általában azok a lányok kommentelnek ilyet, akik nem olyan vékonyak, mint például Sydney van den Bosch.

Nem tudom, hogy megnézted-e azokat az embereket, akik téged kritizálnak. Ilyenkor érdemes az ő fotóik között barangolni picit, mert általában nem a hozzád hasonlóan gyönyörű, vékony lányok szoktak ilyeneket írni egy másik nőre. Engem a szüleim gyerekként megtanítottak, hogy savanyú a szőlő, ha másik nőt kritizálsz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) által megosztott bejegyzés

A beszélgetés:

Ez a történet ihlette meg Kárpáti Rebekát is:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik