Szórakozás

Kárpáti Rebeka közelről mutatta meg striás fenekét, hogy önbizalmat töltsön követőibe

YouTube/Rebeka Kárpáti
YouTube/Rebeka Kárpáti
19 évesen sorra érték a kudarcok a külseje miatt.

A 26 éves Kárpáti Rebeka nem először posztol olyan képet magáról a közösségi oldalán, ami nem épp a legelőnyösebb oldalát mutatja. Úgy érezte azonban, hogy újra fel kell hívnia a követői figyelmét arra, hogy ez a valóság és nem a szerkesztett arcok és testek.

Kapcsolódó
Insta vs. valóság: Kárpáti Rebekának tokája van
Nem ez a fotó fog bekerülni a magazinokba.

Ti, akik többnyire csak profi , fotós által készített előnyös képet láttok rólam/másokról az Instagramon, ne higgyétek, hogy nekünk nincsenek hibáink és mindig tele vagyunk jókedvvel és önbizalommal. Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam, itt van még a keratosis pilaris is és volt, hogy negyed ennyi hajam volt mint most… De őszintén szólva már nem érdekel

– írta Kárpáti Rebeka, aki elmondta, hogy karrierje elején több kudarc is érte a külseje miatt.

19 évesen kiutaztam Milánóba modellkedni, ahol nem tudtam érvényesülni, mert túl alacsony voltam, túl széles csípőjű és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat, akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet. Nem voltam elég jó. Következett Isztambul. Ott sokszor azt a kritikát kaptam, hogy ide meg nem elég nőies a testem. Nagyobb cici, kerekebb popsi és formásabb test kellene. Nem találtam a helyem, nem ez volt az én utam. Hazaértem egy csomó kérdéssel, bizonytalansággal és önképzavarral a fejemben… elkezdtem hasonlítgatni magamat másokhoz és ezzel együtt leépíteni azt a csekély kis önbizalmamat is…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés


Kárpáti posztjához több ismert ember is kommentelt. Görög Zita is, aki amellett, hogy dicséretesnek tartja az őszinteséget, megkérdezte, hogy ki küldte ki a kifutóra.

A baj az, hogy ezt külön meg kell mutatni 😔szuper, hogy megteszed szépségem 🥰De áruld el, ki volt az az idióta, aki kiküldött Milánóba? Mert az is egy szakma. Pontosan tudni kell, ki melyik “piacra” és mikor jó..

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik