Szórakozás

Rebootot kaphat a Csupasz pisztoly, Liam Neesonnel a főszerepben

PHOTO12.COM - COLLECTION CINEMA / PHOTO12 VIA AFP és TAKEHITO KOBAYASHI / YOMIURI / THE YOMIURI SHIMBUN VIA AFP
PHOTO12.COM - COLLECTION CINEMA / PHOTO12 VIA AFP és TAKEHITO KOBAYASHI / YOMIURI / THE YOMIURI SHIMBUN VIA AFP
Meredek: ja, és a Family Guy írója állna a projekt mögött.

Liam Neeson nemrég arról beszélt, hogy öregnek tartja már magát az akciófilmekhez, így még 2021-ben leforgat egy-két jól jövedelmező alkotást, de vélhetően végleg búcsút int az Elrabolva című film óta minden szerepében visszaköszönő marcona, exzsaru/exkommandós veteránnak.

Kapcsolódó
Liam Neeson nem vállal több akciószerepet, mert kiöregedett a bunyózásból
Cserébe még idénre is van pár darab a tarsolyában.

A People-nek ráadásul arról beszélt, hogy az első projektje, amellyel kitörhetne az akcióskatulyából, pont egy kultikus vígjáték feldolgozása lehet majd. Neeson elmondása alapján a Paramount filmstúdió és a Family Guy atyja, Seth MacFarlane megkeresték őt egy tervezett Csupasz pisztoly reboothoz.

Seth MacFarlane és a Paramount megkerestek, hogy feltámasszuk a Csupasz pisztoly-filmeket.

Ennél többet nem árult el a színész a lapnak, de MacFarlane már korábban is dolgozott együtt Neesonnel a 2014-es Hogyan rohanj a veszTEDbe című westernparódiában. 2015-ben pedig nyilatkozott is egy sejtelmeset Neeson és a Csupasz pisztoly témában:

Általában a drámai színészek nagyon kedvelik az ötletet, hogy vígjátékot készíthessenek, így megmutatva, hogy ők ilyen szerepben is jók. Liamnak nagyszerű a humora. Az álmom, hogy egy egész estés filmet készíthessek vele, olyan Csupasz pisztoly-félét.

A Zucker-testvérek filmjét már korábban szerette volna újraalkotni Hollywood, akkor a Másnaposok című film egyik főszereplője, Ed Helms vette volna át Leslie Nielsen karakterét. Ám az ötlet idővel elhalt.

Kapcsolódó
A 30 éves Csupasz pisztoly megmutatta, milyen a „tökéletes” zsaru
Frank Drebin neve azoknak is ismerős lehet, akik nem látták a filmeket, de az azokból származó egysorosokkal már találkoztak. Mutatjuk a legjobb pillanatokat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik