Szórakozás

ValóVilág: Vivi megpróbált edzeni, de Robi attól félt, kárt fog tenni magában

rtl magyarország
rtl magyarország
A fiúk kiakadtak, hogy mit művel edzés címszó alatt.

Előző héten minden játékosnak meg kellet mérnie a súlyát, hogy számot vessenek, ki mennyit fogyott vagy hízott a bent töltött idő alatt. Vivi méredzkedéskor realizálta, hogy felszedett pár kilót, amitől annyira kiborult, hogy megfogadta, elkezd edzeni. A tegnapi adásban tényleg megpróbálkozott valamivel, de azt aligha lehet edzésnek nevezni. A művelet közben a villa férfi lakói, Moh, Bálint és Robi is figyelemmel kísérték, de inkább csak azért, hogy hüledezhessenek azon, hogy mennyire rosszul csinálja a gyakorlatokat. Robi egy ponton már nem bírta nézni, a különszobában ennyit mondott:

Vivi elkezdett edzeni, hogy ő majd sportos életmódot kezd. Nem elég, hogy megerőszakolta a zenészeknek a munkáját az éneklésével, konkrétan a fitnesz életmódot is megerőszakolta azokkal a mozdulatokkal, amiket ő itt edzésnek nevezett. Nem tudtam, hogy ő most kárt tesz magában, vagy véghez fogja vinni ezeket a mozdulatokat, amiket legyakorol.

Kapcsolódó
„Húzzál a gecibe, te balfasz!” – VV Fru és Renátó kapcsolata a bántalmazás szó alatt szerepel a szótárban
Szakértőket kérdeztünk arról, milyen tipikus, könnyen felismerhető jelei vannak annak, hogy a villabéli pár kapcsolata nemcsak mérgező, de bántalmazó is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik