Szórakozás

ValóVilág: Bálint nem érti, hogy bírják elviselni a nők a gyantázást

Elég rosszul viselte a szőrtelenítést.

Nem túl kellemes feladatot kellett teljesítenie Bálintnak és Daninak a ValóVilág tegnapi adásában. A nappaliban két szék, valamint gyantázáshoz szükséges kellékek fogadták őket, amiből hamar levonták a következtetést, hogy szőrteleníteniük kell valamelyik testrészüket. A feladat nem volt valami bonyolult: míg Virág és Vivi gyantázta a lábukat, énekelniük kellett, megállás nélkül. Bálint kifejezetten rosszul bírta a fájdalmat, egészen szórakoztató nézni az arckifejezését, miközben végig szenvedi a mindössze pár percig tartó gyantázást:

Az érzés, amikor tépik le a szőrt az ember lábáról, hát, fenomenálisan rossz. Iszonyú fájdalom. Én nem is tudom, hogy a nők ezt hogyan bírják. De hogy ezt a hosszú, drótszőrömet olyan volt, mintha Csubakkát gyantázták volna le. Nagyon fájt. Az ember összeszorítja a fogát és visít egy nagyot, miután letépik a gyantacsíkot, mert ez kegyetlen.

– mondta a különszobában.

Kapcsolódó
„Húzzál a gecibe, te balfasz!” – VV Fru és Renátó kapcsolata a bántalmazás szó alatt szerepel a szótárban
Szakértőket kérdeztünk arról, milyen tipikus, könnyen felismerhető jelei vannak annak, hogy a villabéli pár kapcsolata nemcsak mérgező, de bántalmazó is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik