Szórakozás

A bevásárlókocsiban felejtettek szülei egy brazil csecsemőt, és hazaautóztak

YouTube/ POP TV
YouTube/ POP TV
A négy hónapos gyerekre vásárlók bukkantak a parkolóban.

Kisebb szívrohamot kaphatott egy brazil apuka és anyuka, akik csak akkor vették észre, hogy egy bevásárlás után elfelejtették berakni az autóba négy hónapos gyereküket, amikor már úton voltak hazafelé. A brazil sajtóban megjelent beszámolók szerint a kicsit hétfőn hagyták ott véletlenül szülei egy szupermarket parkolójában, Lages városában.

A kisgyerekre vásárlók bukkantak rá a parkolóban. A csecsemő egy gyerekülésben ült, egy bevásárlókocsiban, és látszólag teljesen nyugodtan viselte az esetet.

A vásárlók azonnal értesítették a rendőrséget, de mire a rendőrök kiértek, már a szülők is visszamentek ottfelejtett gyermekükért. Mint azt a rendőröknek elmondták, nem szándékosan hagyták magára a kicsit, hanem csak elfelejtették berakni őt is az autóba, amikor a bevásárlás után bepakoltak, és elinduláskor nem vették észre, hogy nincs a kocsiban.

Amint feltűnt nekik, hogy nincs velük, rögtön vissza is mentek érte. A rendőrség a beszámolók szerint nem indított eljárást a szülők ellen, mert nem szándékosan hagyták magára, valamint azért, mert úgy ítélték meg, hogy az eset miatt már amúgy is eleget szenvedtek.

A bolt pedig közleményben tudatta, hogy az eset mindössze pár perc alatt megoldódott, és minden viszatért a megszokott kerékvágásba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik