Szórakozás

Zalatnay Sarolta lánya: Ha megszeretek egy embert, nekem szinte mindegy, milyen nemű

Legutóbbi partnerével az anyja miatt szakította meg a kapcsolatát.

Az énekesnő örökbefogadott lánya, Benedek Nikolett négy évig élt Angliában, ahonnan Zalatnay Sarolta kérésére egy ideje már visszaköltözött Magyarországra. Emiatt adta fel a párkapcsolatát is és azóta megfogadta, hogy nem köti össze olyan emberrel az életét, akinek gyerekei vannak.

Egyet megfogadtam: olyan embert már nem választanék, akinek gyerekei vannak. Tőlük ugyanis különösen fájdalmas az elválás. Legutóbb nem egy, hanem négy embert veszítettem így el egyszerre. Igaz, így is tartjuk a kapcsolatot. Csak azért lett vége, mert hazajöttem Magyarországra, és nem hozhattam őket ide magammal. Mai fejjel is ugyanezt a döntést hoztam volna. Anya csak egy van, és amikor én egyedül voltam, ő ott volt velem, most én vagyok vele. Anya és a család az első

– nyilatkozta a Bestnek Benedek Nikolett, akitől azt is megkérdezték, hogy milyen társ mellett képzeli el magát a jövőben.

Kapcsolódó
Zalatnay Sarolta lánya barátnőjéről: ha fiúból lenne, nem is volna rossz
Az énekesnő láthatóan még mindig nincs teljesen kibékülve lánya homoszexualitásával.

Angliában senki nem jegyezte volna meg, hogy fekete és nő a párom. Ott ez nem gond, itthon, igen. Nekem szinte mindegy lenne, hogy fiú vagy lány, mindkettő mellett vannak érvek és ellenérvek. Ha itthon hercegnővel élek, abban rengeteg a stressz a külvilág miatt. Egyébként, ha megszeretek egy embert, nekem szinte mindegy, milyen nemű. Ha spirituális szemmel nézem, mindegy, hogy férfi vagy női testben van, hiszen mindenki egy. Persze, tudom, ha családot szeretnék, akkor nyilván herceget kell választanom.

Best

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik