Szórakozás

Megoldódott a rejtély, hogy miként került A$AP Rocky pólójára az Unicum posztere

Jonathan NACKSTRAND / AFP
Jonathan NACKSTRAND / AFP
Tévedtél, ha azt hitted, ehhez nincs köze a magyaroknak.

Szenteste előtt egy nappal, december 23-án írtunk arról, hogy az amerikai AWGE lemezkiadó és Marine Serre divattervező közös ruhakollekciót dob a piacra. A rapper A$AP Rocky népszerűsítette a darabokat, akinek Instagramján látható volt, hogy olyan pólót visel a rapper, melyen a Zwack Unicum 1910-es posztere látható. Ezen az állt:

Gyomorerősítő likőr/ Vigyázz! Utánozzák!

Kapcsolódó
A$AP Rocky Unicum-logós pólót hirdet, a Zwacknál semmit nem tudnak erről
Zwack Sándor eddig azt sem tudta pontosan, kicsoda a rapper.

A 444 beszélgetett egy magyar tervezővel, Poprádi Flórával, aki dizájnasszisztensként dolgozott a kollekción, és mint kiderült, teljes véletlen, hogy pont az Unicum logója került a pólóra:

A Marine Serre márka kollekciójának fele fenntartható módon készül – vagy az anyag maga recycled, vagy más termékeket hasznosítanak újra úgynevezett upcycling módszerrel, például farmert, bőrt, szőnyeget, kendőket és pólókat. A kollekció darabjai használt pólókból tevődnek össze, így kerülhetett az unicumos póló a kollekció egyik darabjára. Valamikor egy magyar megunta az unicumos pólóját és kidobta, így kerülhetett Marinékhoz, akik új életet leheltek belé. Nem én választottam, de szerencsés véletlennek érzem, mert nagyon nagyon sokat dolgoztam ezen a kollekción, és örülök, hogy az egyik kedvenc italom került a munkámra

– fogalmazott a fiatal divattervező, aki a MOME divat-és textil mesterképzését fejezte be tavaly.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik