Élet-Stílus

A$AP Rocky Unicum-logós pólót hirdet, a Zwacknál semmit nem tudnak erről

Andrew Chin/Getty Images
Andrew Chin/Getty Images
Zwack Sándor eddig azt sem tudta pontosan, kicsoda a rapper.

Az Off Média írt arról, hogy pár napja az amerikai AWGE lemezkiadó és Marine Serre divattervező közös ruhakollekciót dob a piacra. A rapper A$AP Rocky már fel is kapott ezekből néhányat magára, a képek kikerültek az Instagramra – köztük egy olyan, melyen azt látjuk, Zwack Unicum logóval ellátott pólóban feszít.

Felirat is olvasható rajta magyarul:

Gyomorerősítő likőr/ Vigyázz! Utánozzák!

A Zwack család nem igazán értesült a dologról, szintén az Off Média ír arról, hogy a Corporation Z oldal megkereste Zwack Sándort az üggyel kapcsolatban.

Ez a legnagyobb karácsonyi ajándék. Mindez azt is mutatja, hogy mennyire relevánsak ezek a régi designok. Egy  ilyen kategóriájú designer és stílusikon előveszi ezt, és azt mondja, hogy »Wow, ez jól néz ki«. Hiszen ez egy 1910-es Zwack Unicum poszter.

Nem tervezik jogi útra terelni a dolgot:

Nekünk ez egy nagyon pozitív dolog. Tervezem ezt használni belső, magyar kommunikációra. Valószínűleg se A$AP Rocky, se Marine Serre sem tudja, hogy ez egy ital. Írni fogok nekik, hogy itt vagyunk mi, a család és nagyon szépen köszönjük, ez nagyon menő. Legközelebb küldjenek egy pólót. Meglátjuk mi lesz majd a vége. Bevallom őszintén én nem tudtam, hogy ő pontosan ki, de amikor megmutattam mindezt a fiamnak, ő leesett a székről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AWGE (@awgenization) által megosztott bejegyzés

Videó is van:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik