Szórakozás

Hilaria Baldwinnak magyarázkodnia kellett spanyol akcentusáról

Dimitrios Kambouris/Getty Images for Turner
Dimitrios Kambouris/Getty Images for Turner
Nem mintha bárkire is tartozna.

Alec Baldwin feleségével, Hilaria Baldwinnal elég sokat foglalkozott mostanság a világ bulvársajtója: egyrészt feltöltött magáról egy fehérneműs képet 3 hónappal szülése után, a fotót ellopta a komikus Amy Schumer, és úgy osztotta meg saját Instagramján, mintha ő lenne a képen. Ezt követően Baldwin arról posztolt, nem igazán érti Schumer viccét. Ennek az lett a vége, hogy Schumer bocsánatot kért, amiért viccet csinált a szülésből.

De már megint Hilaria Baldwinnal foglalkozik az amerikai bulvársajtó, ugyanis az emberek elkezdték megkérdőjelezni cikkek, posztok és maga Baldwin profilja alatt, hogy mégis mi ez a spanyol akcentus, amivel beszél.

Végül egy Instagram-videóban válaszolt:

Egy kicsit akkor rólam: láttam, megkérdőjeleztétek a származásomat, a kultúrámat. Ez az, amit én nagyon, de nagyon komolyan veszek, és akik ezzel kapcsolatban kérdeznek, nekik most újra elmesélem a sztorimat. Bostonban születtem, de Massachusetts és Spanyolország közt ingázva nőttem fel. A szüleim és a tesóm Spanyolországban élnek, én az USA-t választottam. Mindkét kultúra jelen van az életünkben, ugyanúgy tartjuk a szokásokat. Alec és én a gyerekeinket is több nyelven neveljük. Ez fontos számomra. Megértem, hogy sokaknak kicsit másabb az én történetem, de ez az én sajátom, úgyhogy büszke vagyok rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik