Szórakozás

Gáspár Evelin két év szingliség után bepasizott

Gyereket viszont neki sem tervez szülni.

Gáspár Evelin az utóbbi években megjárt minden celebműsort és mindig azzal haknizott, hogy ismertsége miatt nincsenek barátai, nem bízik senkiben és emiatt párkapcsolatot is nehéz kialakítania. Most azonban úgy tűnik, hogy megtört a jég. Két év után párra talált egy olyan fiúban, akit már évek óta ismer.

Valakivel megismerkedtem és most jól elvagyok vele, de ezt nem szeretem megosztani, hogy kivel, mikor, mert velem ne azért legyen egy fiú, hogy abból közszereplőt csinálok

– mondta a Mokka riporterének Gáspár Evelin, akinek kemény elvárásai vannak egy férfival szemben.

Nálam akkor számít együttlétnek valaki, hogy ha, hát ez nagyképű lesz, de hogy ha megteremti nekem azt az életkörülményt, hogy én el tudjak menni vele lakni és nem arra vár, hogy majd én megteremtem neki és eljöjjön az én lakásomba lakni és majd én istápolgatom.

Kapcsolódó

Az új kapcsolat ellenére Gáspár Győző 26 éves lánya továbbra is tartja magát ahhoz, hogy nem igazán szeretne anya lenni.

Nem akarok gyereket, mondtam is ennek a fiúnak. Ahhoz, hogy én gyereket akarjak még el kell telnie nagyon sok évnek. Az, hogy én valakinek szüljek, annak nagyon nagy dolgot kell teljesítenie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik