Szórakozás

A Konyhafőnök VIP: Pokorny Liát teljesen kikészítette Palya Bea viselkedése

Végigüvöltötte vele a hajrát.

Ahogy közeledik a döntő, úgy nő a feszültség A Konyhafőnök VIP versenyzőiben. Palya Beának ráadásul az is betette a kaput, hogy ő kapta meg az irányító szerepét a csapatban. A nyomás miatt káromkodva ordibált csapattársával, Pokorny Liával, aki eleinte próbálta nyugodtan kezelni a helyzetet, de a főzés utolsó perceiben nála is elszakadt a cérna, mert nem értette, hogy társa miért nem igyekszik a feladattal.

Kapcsolódó

Megfordult a fejemben, hogy ő egyszerűen így lázad. Lázad a helyzet ellen, lázad ellenem. Egyszerűen lekapcsolt mindenről. Nem tudtam mást csinálni, mint tolni bele, hogy megfogod, rakod, csinálod. Ez az egy dolog volt a kezemben, hogy az utolsó pillanatig nyomni fogom. Kész

– mondta Pokorny Lia.

Palya Bea aztán elmondta, hogy mit érzett főzés közben és miért hagyta figyelmen kívül Lia kéréseit.

Ahogy én elkezdtem tálalni, az én eszközöm a Lia bombái ellen az volt, hogy kizárom, amit én nagyon ritkán csinálok. Tök jól esett volna a Liától, ha ebben a kalapálásban van egy olyan mondat, hogy meg fogod tudni csinálni. Egyáltalán nem bíztam magamban, össze voltam zuhanva és az esett volna jól, ha úgy nyomnak, hogy közben érzem, hogy szeretnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik