Szórakozás

Elmesélték gyorsétteremben dolgozók, mik voltak a legfurább dolgok, amiket láttak autós rendelésnél

Néha egészen zavarba ejtő dolgokra képesek az emberek.

Nincs igazán szavunk rá, mert (szinte) csak a McDonald’s csinálja Magyarországon az autós rendelést, a drive-thru vagyis a McDrive-ot (mekdrájvot? drávjtrút?). Pedig nem csak ők árusítanak így is éltelt, főleg az Egyesült Államokban rengeteg ilyen van. A Redditen pedig az a kérdés merült fel, hogy az ilyen éttermek kiszolgálóinak mik voltak a legfurábbak, amiket az autókban láttak.

Az persze egyáltalán nem meglepő, hogy részeg embereket, az már kicsit meglepőbb, ha a saját testneveléstanárod az a részeg ember.

A tesitanárom, részegen. Öt percig ott ette a kiadóablaknál a tacóját. Több mint öt percig volt ott, és csak evett. Másnap láttam az iskolában, de mindketten úgy tettünk, mintha nem történt volna semmi.

Egy másik felhasználó egy kisbuszban látott egy alpakát. „Az ablaknál megkérdezték, hogy rendelhetnek-e az alpakának almaszeleteket.  Adtam nekik két csomaggal a ház számlájára.”

Egy harmadik egy Burger Kingben dolgozott, és jég nélkül kértek tőle a kólát. Ki is adta, mire kilögyböltek belőle, és az autóra fagyott jégcsapokból törtek bele.

Egy negyedikhez egy olyan kocsi állt, amiben hátul a plafonig, az első üléseknél vállmagasságig állt a szemét, egy ötödikhez odaállt egy, négy teljesen meztelen emberrel. Egy hatodikban csak két meztelen férfi volt, a sofőr azzal a nagyon fontos dologgal kezdte, hogy nem melegek. Hasonló élménye másnak is volt:

Volt négy nő, akik párszor jöttek. 16 éves vagyok, ők 45 felettiek.  Nem volták csúnyák vagy valami, Csak nem voltak túl vonzók. Nem voltak sportosak, de túlsúlyosak sem. Nem volt megcsináltatva semmijük. Csak teljesen meztelenek és lezserek voltak. Egy pillanatig sem tűnt úgy, hogy kicsit is nyugtalanok lennének, mert meztelenek. Egy lány mondta, hogy úgy hetente egyszer szoktak jönni. Nem tudok nudista kolóniáról a környékünkön.

Megint máshol az anyósülésen egy teljesen felöltöztetett – napszemüveg, ruha, kalap – szexbaba ült.

Végül leírta az élményét egy, a kanadai Tim Hortonsnál dolgozó is.

Egyszer láttam egy nénit úgy 50 tojásdobozzal az autójában, viccelődtem is, hogy úgy tűnik, meg tudná csinálni a saját reggelijét is, amire nagyon komoly arccal azt felelte: »Ó drágám, ezek nem tojások«.

De hogy akkor mi volt bennük, az nem derült ki, és talán így jobb is.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik