Szórakozás

ValóVilág: a 18 éves Virág bírja az aputestet, és eddig max három hetet bírt ki szex nélkül

Új beköltöző érkezik a ValóVilág10 powered by Big Brother villájába: VV Virág imád zárásig bulizni, harmincöt év feletti pasikkal találja meg igazán a hangsúlyt, és egyetlen férfiideálja van csak, mégpedig David Beckham.

A műsor tizedik évadának új versenyzője VV Virág lesz, a delikvens most 18 éves, a 24.hu-nak lehetősége volt beszélgetni vele picit, mielőtt beköltözött volna a műsor stúdiójába.

Ebből kiderült, hogy családja nem igazán biztatta, hogy jelentkezzen a műsorba. A tanulás mellett a hétköznapjai nem túl izgalmasak, mint azt elárulta nekünk:

A barátaimmal lógok, esetleg hazalátogatok a szüleimhez. De nem edzek vagy ilyesmi. Amúgy bulizni szoktam elég sokat, kábé két-három naponta házibulikba is elmegyek. Ha szórakozóhelyre megyünk, ott zárásig vagyok.

Itt persze pasizás is megy rendesen:

Volt egy féléves kapcsolatom a beköltözés előtt, de ezt inkább szexkapcsolatnak mondanám. Épp akkor bontakozott volna ki, mikor beválogattak a show-ba.

Mint mondja,

nem baj, ha egy férfi idősebb nála, amúgy is gyerekesek 35 év alatt.

Huszonöt év alatt nem ismerkedem, harmincötig is nehéz megtalálni a közös hangot a férfiakkal, nekem a legtöbb gyerekes. Amúgy a tetovált, magas, kigyúrt fickók jönnek be, de akár a 20-25 év korkülönbség is belefér. Ez nem apakomplexus, de volt már 40-50 közötti pasim is. Egyébként az apustestet is szeretem. Tökéletes férfi nincs, de David Beckham ilyen.

A műsorban nyitott mindenre, főleg, hogy eddig három hét volt a max, amit kibírt szex nélkül:

Igazából már most kivagyok, hogy nincs szex. Jó kérdés, bent miként fogom kibírni e nélkül, de majd türtőztetem magam az elején. Ha meg nem bírom, lesz, ami lesz.

– mesélte beköltözése előtt lapunknak.

A ValóVilág10 powered by Big Brother minden nap este tíztől látható az RTLII-n, kritikánk itt olvasható róla:

ValóVilág 10: Az új Alekosz még nincsen meg, a szekunder szégyen igen
Megnéztük a Való Világ 10 beköltöző show-ját, ami viszonylag érdektelenül indult.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik