Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Kis híján halállal végződött a szex

Tavalyi 45. hetünket a bulvár uralta. Véget ért a Nyerő Páros, beindult az X-Faktor, egy amerikai nő majdnem belehalt a szexbe, egy másikról pedig kiderült, hogy fura fotózási szokásai vannak.Ahogy minden héten, ezúttal is összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amik egy évvel ezelőtt a legtöbben olvastak.

Tóth Gabi elalélt és teljesen kész volt, de ez érthető is, miután a férje a karjára tetováltatta a teljes alakos képét.

Egy szál gitárral ríkatott meg mindenkit az X-Faktor tavalyi szériájának legidősebb versenyzője, aki a műsornak köszönhetően találta meg az öccsét, akit 35 éve nem látott.

A brit Helen Christie 16 évesen még azért volt szomorú, mert túl „laposnak” tartotta magát. Aztán egyik napról a másikra a mellei hirtelen hatalmasra nőttek. Tavaly, 26 évesen már azért gyűjtött pénzt, hogy kisebbre operáltathassa testi, mentális és mindennapi problémákat okozó kebleit.

Hogy az emberek az nem mindig a legteljesebb igazságot mutatják meg magukról az interneten, azt mindenki tudja. De azon, hogy egyesek meddig hajlandók elmenni egy-egy tökéletes fotóért, néha azért megdöbbenünk.

Egy 46 éves marylandi nő lefeküdt a férjével, aztán nem sokkal az aktus után szédülésre, hasmenésre, végtagviszketésre és izzadásra panaszkodott. Az orvosok először azt hitték, hogy vérmérgezésben szenved, de hamarosan kiderült, hogy egészen más áll a háttérben.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Andrew Bret Wallis / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik