Szórakozás

Kökény Attila Curtisről: Nagyon aggódom érte

Szerinte érzelmi hullámvölgybe kerülhetett.

Kökény Attila a Blikknek szólalt meg a Sztárban Sztár vasárnap esti balhéja kapcsán, nevezetesen, hogy Curtis nem jelent meg a műsorban, így kiesett a versenyből.

Curtis eltűnt, nem lép színpadra a Sztárban Sztárban
A TV2-nél nem tudják a távolmaradásának okát.

Később aztán egy Instagram-posztban adott magyarázatot a rapper, hogy hová tűnt. Úgy fogalmazott:

Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult… Vasárnap volt! Mindenszentek…édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni… Tudom egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!

Most a műsor zsűrijében ücsörgő Kökény mesélt arról, hogy aggódik a rapperért:

Bízom benne, hogy jól van, nagyon aggódom érte és a tegnapi kiírása az Instagramon eléggé megrémisztett. Még nem tudok róla semmit, egyetlen barátjánál érdeklődtem, de még ő sem beszélt vele, egyelőre én is várok, hogy ő jelentkezzen, mert mindig szokott, barátok vagyunk. Lehet, hogy az előző heti produkció után, amikor Zoránt énekelt, érzelmi hullámvölgybe került. Az édesapja nagyon fontos ember volt a számára, de emellett is sok minden van körülötte, elvált, ott a pici gyereke. Valószínűleg feljöttek azok az érzelmek, amik egész gyerekkora óta nyomják a lelkét

– fogalmazott Kökény.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik