Szórakozás

Kim Kardashian magánszigeten megünnepelt születésnapja szépen mémesedett

Pedig teljesen normális, hogy körülötted mindenkit megkérsz egy kéthetes karanténra, hogy utána elvidd őket egy magánszigetre.

Kim Kardashian negyvenéves lett, ezt pedig muszáj volt nagyon megünnepeli, még így, a világjárvány közepén is, szóval a legcelebebb celeb úgy döntött, az összes családtagját és barátját – illetve pár fotóst – odacsődíti egy magánszigetre.

Két hétnyi orvosi vizsgálat, tesztek és azután, hogy mindenkit megkértem az otthoni karanténra, megleptem a hozzám közelállókat egy utazással egy magánszigetre, ahol egy rövid ideig úgy csinálhattunk, mintha minden a legnagyobb rendben lenne

– írta Kim Kardashian Instagramján és Twitteren, utóbbi helyen pedig többen azzal reagáltak posztjára, hogy vajon miként lehetséges úgy meglepni valakit egy utazással, ha előtte megkéred őt egy kéthetes karanténra.

Nem sokkal ezután pedig mémesedett is Kim Kardashian posztja, rengetegen osztották meg Kardashian fent idézett mondatát más és más fotókkal, szörnyű helyzeteket mutatva, ismert filmekből vagy sorozatokból, például a Maffiózókból, a Trónok harcából vagy mondjuk a Midsommar/Fehér éjszakák című filmből.

Ronan Farrow (Mia Farrow és Woody Allen fia) pedig Hieronymus Bosch legismertebb szárnyas oltárának pokol részét tette az idézethez.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik