Szórakozás

Gabriela Spanic: Magyarországon maradnék, ha itt találna rám a szerelem

Mindenkit szépnek lát az országban, ahol szerinte ugyanúgy harcolni kell a jogainkért, mint Mexikóban.

A TV2 új táncos műsorát, a Dancing with the Starst egy úgynevezett világsztárral próbálják nagyon nézetté varázsolni, a vilgásztár ebben az esetben pedig Gabriela Spanic, mármint az a szappanoperaszínésznő, aki olyan alkotásokban szerepelt, mint a Paula és Paulina.

Spanic adott egy interjút a Best magazinnak, és minden olyan dolgot elmondott, amit valószínűleg minden más országban is pont így mondana, hogy az ott élő emberek jól érezzék magukat:

El kell ismernem, rögtön az érkezésem után feltűnt, milyen szépek a magyarok. És nem csak a nők, a férfiak is. Én pedig szerelmes típus vagyok, nagyon hiszek a szeretet erejében. Nem zárkózom el előle, soha nem is tettem. El tudom képzelni, hogy Magyarországon maradnék, ha itt találna rám a szerelem.

A végén pedig hozzátette, hogy egyébként sehol a világon nem könnyű nőnek lenni, mert egyszerre kell dolgozni, háztartást vezetni és gyereket nevelni, de legalább ott van Isten.

És akkor ne is említsük, mennyit kell harcolni a jogainkért. Mégsem szeretem, ha egyedülálló anyukának hívnak, mert hiszem, hogy Isten mindig ott van mellettem. Tudom és érzem, hogy nem vagyok egyedül.

 

via GIPHY

Kiemelt kép: Best

Ajánlott videó

Olvasói sztorik