Szórakozás

Szulák Andrea: Mosogatnék is, ha a gyerekemnek úgy tudnék enni adni

Ötödik részéhez ért Tatár Csilla ATV-s műsorának, a Mondd el Tatár Csillának! szeptember 13-án induló második évada, Kasza Tibor, Kovács Patrícia, Gianni és Sváby András után most Szulák Andrea lesz a vendég.

Soha nem tetszelegtem abban a kiváltságos helyzetbe, hogy attól, hogy én egyszer a televízióban felismerhető voltam, most már nekem majd ingyen adja a hentes a húst a boltban vagy most már nekem alanyi jogon jár a megkülönböztetett figyelem bárkinek a részéről

– kezdte Szulák, majd hozzátette: igyekszik emlékezni arra, hogy honnan jött, milyen utat járt be és hogy hol tart most, de nem tébolyodott bele a saját nagyszerűségébe.

Nekem a barátaim, a baráti köröm mindig eszembe juttatja azt, hogy egy gyereket felnevelni nemcsak színházi fizetésből vagy koncertgázsiból, tévés tiszteletdíjból lehet, hanem még akár dolgozni is lehet. Tehát ha kell és a gyerekemnek úgy tudok enni adni, akkor mosogatni is hajlandó vagyok, mert ez a dolog, mármint ő fontosabb, mint az én összes eddig elért eredményem, sikerem, glóriám.

A vonatkozó részlet a lenti videóban megnézhető, a teljes adás pedig vasárnap este 22.20-tól.

Kiemelt kép: Sugár Kinga

Olvasói sztorik