Szórakozás

Kiss Ramóna: Mérhetetlen gonoszság és gyűlöletáradat zúdult rám

Megviselik a negatív kommentek.

Néhány nap múlva indul a TV2 táncos műsora, a Dancing with the Stars, amit Stohl András mellett a frissen átigazolt Kiss Ramóna fognak vezetni. Utóbbi nagyon örül a lehetőségnek és a változásnak, de arra nem számított, hogy az emberek egy része ilyen nehezen fogja viselni azt, hogy otthagyta az RTL Klubot.

Nem Kiss Ramónáé volt az első meglepő átigazolás
Az egyik héten még az RTL Klub vezető arca volt, a következő héten pedig már a TV2 egyik műsorában szerepel. Vagy éppen fordítva.

A tenni akarás és a dolgozni vágyás hajtott, amikor tisztán, korrekten elmentem felmondani, megköszöntem a lehetőséget, és átmentem egy másik munkahelyre dolgozni. Tizennyolc év után megérett a helyzet a változásra, nagy elánnal vetem bele magam a Dancing with the Stars munkálataiba. Örülök, hogy ismét helytállhatok műsorvezetőként

– kezdte a Story magazin őszi különszámában Kiss Ramóna.

Az emberektől, a kommentelőktől azonban kaptam hideget és meleget is ezzel kapcsolatban, és egy érzéketlen, szívtelen faék lennék, ha nem érintenének meg a negatív hozzászólások. Azt gondolom, hogy ami ezzel kapcsolatban engem ért, túlmutat azon, hogy munkahelyet váltottam. Mérhetetlen gonoszság és gyűlöletáradat zúdult rám, ami azért megdöbbentő, mert most látom igazán, hogy nagyon sok ember mennyire frusztrált. Gyomorszorító és félelmetes, hogy kedves arcú nagymamák és 10-15 éves gyerekek – a jövő nemzedéke – a családom halálát kívánták, és elátkoztak a fiammal együtt pusztán azért, mert munkahelyet váltottam.

Exkluzív sztorikkal, friss sztárhírekkel megjelent a Story őszi különszáma. Ne hagyd ki! Keresd a magazint nyomtatott formában a boltokban.#story #kulonszam

Közzétette: Story – 2020. október 5., hétfő

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik