Szórakozás

Iszak Eszter: Történt egy kis forgatási baleset

Be kellett gipszelni a jobb kezét.

Iszak Eszter a közösségi oldalán posztolt arról, hogy mi történt vele a múlt héten. A fotón látszik és el is mondta, hogy be kellett gipszelni a kezét, de az nem derült ki, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az biztos, hogy nem viseli jól a dolgot és úgy általában a 2020-as évet sem.

A lego-kezű műsorvezető😅Szerencsére pont úgy gipszelték be a kezem, hogy a mikrofon belefért✌🏻 Na de viccet félretéve, nagyon furcsa év ez a 2020 és sajnos nem feltétlen a pozitív értelemben, de erről majd egy későbbi posztban… Sokan kérdeztétek, hogy mi a baj, mert láttátok élőben/mások instastory-jában/nálam, hogy megsérült a jobb kezem! Múlt héten történt egy kis forgatási baleset, de szerencsére napról napra jobb a helyzet, bár kicsit nehezen boldogulok csak bal kézzel

– írta Iszak Eszter, aki a követőitől kért tanácsot abban, hogyan boldoguljon a hétköznapi feladatokkal. Kulcsár Edina pedig a segítségére is sietett:

Nekem is volt eltörve a jobb kezem. Úgy nyitottam ki az üdítőket, hogy belevágtam egy nagy kést és a lyukon keresztül öntöttem!😅 Túl büszke voltam, hogy segítséget kérjek!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés, Okt 7., 2020, időpont: 10:50 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: YouTube/Dallos Bogi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik