Élet-Stílus

Iszak Eszternek a netes zaklatásról eszébe jutott, hogy csúfolták, amiért rózsaszín hátizsákja volt

Iszak tizenévesen a fehér bőrével, a szőke hajával és testalkatával abszolút kiváltságos helyzetben volt – és van a mai napig –, de ezt valamiért nem így élte meg.

Iszak a UNICEF nagyköveteként Instagramján próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy az internetes zaklatás mennyire komoly és létező probléma, a témában pedig interjút adott az AcNews-nak. Iszak azonban valamiért úgy érezte, mindenképpen meg kell osztania egy személyes sztorit is, hogy hangsúlyozza, átérzi azoknak a problémáit, akiket súlyos és komoly zaklatások értek és érnek a mai napig, ezért elmondta, hogy amikor 13 évesen elvállalta egy mobilszolgáltató országos kampányát, és óriásplakátokon meg tévéreklámokban szerepelt, akkor emiatt csúfolták őt az iskolában.

De nem ez volt az egyetlen, az sem tetszett a gyerekeknek, hogy miért vagyok ilyen vékony, miért ilyen az alkatom, vagy miért hordok rózsaszín hátizsákot. Mindig csúfoltak valakit valamiért, és ez már akkor sem tetszett. Éppen ezért mindig kiálltam azokért, akiket ilyesfajta sérelem ért

– tette hozzá Iszak, aki remélhetőleg ha legközelebb esetleg éhező gyerekeken szeretne segíteni, nem fog előhozakodni azzal, hogy rengeteget kellett diétáznia azért, hogy modellkedhessen.

Kiemelt kép: Instagram/Iszak Eszter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik