Szórakozás

Járai Máté: A kimerültség és a fájdalom miatt egy előadás alatt pánikrohamom volt

Elmondta, mi törte meg lelkileg.

Néhány napja a Nyerő Páros adásából derült ki, hogy Járai Máténak tavaly idegösszeomlása volt, ami miatt kórházba is került. Most a Blikknek mesélt arról, hogy kezdődött a nehéz időszaka.

Forgattam, Győrben játszottam, és volt, hogy négy óránál többet nem tudtam aludni, egy idő után pedig már le sem feküdtem, mert tudtam, utána nehezebb lesz felkelni. Tavaly márciusban 88 évesen meghalt a nagymamám, Járai Riza. Próbáltam, amikor jött a hír, és azonnal indultam elbúcsúzni tőle. Ez volt az első igazán fájó, nehéz gyászélményem, ami után összetörtem. Közel álltunk egymáshoz, a halála olyan folyamatot indított el, aminek az lett a vége, hogy a kimerültség és a fájdalom miatt egy előadás alatt pánikrohamom volt

– kezdte Járai Máté, aki azóta is minden héten pszichológushoz jár.

Infúziót kaptam és pihentem. A színház adott két hónap szabadságot, de a forgatások nem álltak le. Volt nap, amikor az ágyból sem tudtam kikelni. Rettegtem kamera elé vagy színpadra állni, attól tartva, megint pánikrohamom lesz. Nyolc hónap alatt sikerült kilábalnom ebből az állapotból.

Járai Kíra a nyitott házasságról: Izgató és fájó is, mikor a másik meséli, mi történt vele előző este
Hét éve történt meg először, hogy felbukkant egy 3. személy az életükben.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik