Szórakozás

Bochkor Gábor is beleszállt Dancsó Péterbe, aki a 14 éves srácon poénkodott

Bochkor szerint nem biztos, hogy jó, ha a YouTube-on bárki megszólalhat.

A Bochkor mai adásában Dancsó Péterről beszélgettek a műsorvezetők, miután a youtuber – azóta már törölt videójában – egy 14 éves fiút parodizált ki, amit nem vett jó néven az internet. Dancsó amúgy elnézést kért azóta a dologért, mint írta, nem akart személyeskedni.

Erről írtunk nektek, itt tudjátok bepótolni, ha lemaradtatok róla:

Tóth Gabi és a fél YouTube nekiment Dancsónak, mert kifigurázott egy 14 éves fiút
A videót már törölte Dancsó, de utóhatása maradt.

A műsor elején Bochkor Gáborék megmagyarázták, hogy Dancsó egy videóblogger, akit annyian is néznek olykor, mint az X-Faktort. A rádiós szerint megalázó volt a videós stílusa, amúgy le is játszottak részleteket az ominózus videóból, megállapítva, hogy annak elkészültében semmilyen észérv nem játszhatott szerepet.

Nekem a bicska nyílik ki a zsebemben. Beleköt a nevébe, utána abba, hogy beszél – bevallom, engem jobban irritál Dancsó beszéde. Udvardi Peti gyönyörűen fogalmaz. Én a motivációt akarom megérteni: persze, kell videótartalmat gyártani, de tényleg jól felmérte-e ő, hogy egy 14 éves srác, aki nem árt senkinek, sőt, példamutató, egyszer csak azt érzed vele kapcsolatban, hogy bekapcsolom a kamerát és kicikizem? Nem lehet belekötni.

Majd bejátszották Dancsó egy korai videóját, megállapítva, hogy ő sem volt különb Udvarditól: ugyanúgy kamaszként beszélt, rosszul hangsúlyozva, satöbbi.

Jó-e az, hogy van YouTube? Hogy bárki elmondhatja a véleményét? Ez régen a média dolga volt. Ez már inkább árt, mint használ

– vonta le a verdiktet Bochkor.

 

Kiemelt kép: Facebook.com/Bochkor

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik