Szórakozás koronavírus

A koronavírusos Gáspár Laci szerint a járványnál veszélyesebb az emberi butaság

Többen nem hitték el, hogy az énekes valóban elkapta a vírust.

Szeptember 4-én pénteken derült ki, hogy Gáspár Laci koronavírusos, kettő PCR-tesztet is végeztek rajta, mindkettő pozitív lett, emiatt az Álarcos énekes 3. és 4. adásának forgatásáról is lemarad. Az énekes pénteken egy videóban jelentkezett be az otthoni karanténból, nagyjából elmesélte, hogy mi történt vele, több kommentelő viszont azt írta videója alá, hogy ez az egész csak reklámfogás, Gáspár pedig nem is kapta el a vírust.

A koronavírusos Gáspár Laci jelentkezett a karanténból és videón beszélt tüneteiről
Ez volt az első tünetmentes napja, de azt mondta, különösebben nem viselte meg a betegség, egy dolog aggasztotta csak, ami miatt tesztet csináltatott.

Feltehetően emiatt készített egy újabb videót Gáspár – ezúttal élőben jelentkezett be Instagramon. (A videó azóta már nem látható az oldalon.)

Van ez a dolog, ez a koronavírus, amitől sokan félnek, sokan nem félnek, sokan nem hiszik. Annyira meg lett tépázva az egész világ, az egész ország, hogy sokan már nem hiszik. Azt gondoltam, hogy ezek már összeesküvés-elméletek, vagy nem tudom, de rájöttem, hogy a koronavírusnál van egy sokkal veszélyesebb dolog: az emberi butaság. Gyerekek, én értelmesen elmondtam, hogy mi van velem, mi volt velem. (…) Most nekem itthon kell lennem a karanténban, de a lényeg az, hogy nem azokkal foglalkozom, akiknek nincs eszük. Sokan nem gondolkodnak basszus, pedig elmondtam értelmesen, hogy nincsenek tüneteim

– mondja a videóban Gáspár, aki most azt is részletezte, hogy szeptember 2-án, szerdán tesztelték, az eredményt pedig szeptember 4-én pénteken reggel kapta meg, azóta van házi karanténban, ahol naponta ellenőrzik őt, hogy valóban nem hagyja-e el az otthonát.

Kiemelt kép: Instagram/Gáspár Laci

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik