Szórakozás koronavírus

Pozitív koronavírusteszt miatt határozatlan időre leáll a Barátok közt forgatása

Az RTL Klub Marketing és Kommunikációs Igazgatósága közleményben tudatta, hogy pozitív COVID-teszt miatt hétfőtől határozatlan időre leáll a Barátok közt forgatás

Hétfőtől bizonytalan időre leáll a Barátok közt forgatása, mert a sorozat egyik közreműködőjének COVID-tesztje pozitív lett. A sorozat április 27-től kezdte meg ismét a forgatást a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett. A sorozat tagjainak PCR tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését megkezdik. Amennyiben minden közreműködő két negatív PCR teszttel rendelkezik, a forgatás folytatódik – közölte az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága. Azt is hozzátették, hogy a leállás nem befolyásolja a sorozat képernyőn való jelenlétét, az ott látható részeket ugyanis jóval korábban vették fel.

Napokkal ezelőtt a szintén az RTL Klubon futó Konyhafőnök VIP forgatását is leállították pozitív teszt miatt, és az Álarcos énekesben is egy-egy vendégnyomozó fog dolgozni a következő adások felvételein, miután Gáspár Laciról is kiderült, hogy elkapta a vírust.

Kiemelt kép: Instagram/Barátok közt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik