Szórakozás

Miley Cyrus szerint el lett cseszve a Liam Hemsworth-szel való válásuk

Még mindig lehet újat mondani a kapcsolatukról.

2020 januárjában került pont Miley Cyrus és Liam Hemsworth válási procedúrájának ügyére, az énekesnő pedig nemrég Joe Rogan podcastműsorában járt, ahol erről is beszél, tekintve, hogy volt idő rá, mert több mint két órán keresztül folyt a diskurzusuk.

Ami leginkább elbaszott volt az ügyben, az nem az, mikor rájössz, nem szeretitek már úgy egymást, ahogyan az elején. Ez oké, rendben van, el tudom fogadni. De a boszorkányüldözést nem bírom, meg ezt a sok hülye történetet, ami szembe jött aztán.

Mint ismeretes, a szakítás bejelentése után egy nappal Cyrust már egy nő, Kaitlynn Carter oldalán látták igen félreérthetetlen helyzetben.

Egészen döbbenetes, hogy az emberek azt hiszik, nem telt el idő a szakítás és aközött, hogy engem másvalakivel megláttak. Ez nem úgy megy, hogy egyik nap tök boldogok vagyunk a vörös szőnyegen, majd másnap már kavarsz valakivel Olaszországban. Mi a fasz? Nos, elárulom: rettentő hosszú volt az az időszak, ami ideáig vezetett és amiből semmit nem láttak az emberek.

Miley Cyrus: A szüleim nélkül az életem nagyon hasonlított volna Ashley O történetéhez
Már fél éve józan életet él, de nemcsak erről beszélt az énekesnő a Variety podcastjában, hanem családja korábbi problémáiról is, amik szerint meghatározták az ő jelenét és jövőjét is.

Kiemelt kép: Instagram.com/mileycyrus

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik