Szórakozás

Rév Marcell forgatta a Mac Viva Glam legújabb kampányát

Meg is osztott velünk pár dolgot a forgatásról.

Még csak pár fotó és egy kisebb teaser anyag jelent meg a Mac Viva Glam kampányáról, amelyet idén 26. alkalommal dobnak ki. A jótékony célzattal készült kampány bevételével az LMBTQ+ közösséget, az AIDS elleni kutatásokat és a HIV fertőzötteket támogatja. Az idei Viva Glam arca a spanyol énekesnő Rosalía volt, a kampány operatőre Rév Marcell volt, akit legtöbben az Eufória című, HBO-s sorozat miatt ismernek.

Sikerült elérnünk Révet, aki elmondta, hogy egyelőre nem árulhat el sok információt a reklámról, mindenesetre azt elmondta, hogy jó volt együtt dolgozni a kreatív csapattal.

A koreográfus Sean Bankhead dolgozott már Missy Elliottal is, ő benne van a top öt koreográfusok között, vele egy élmény volt a közös munka. A kreatív direktor a Paper magazin egykori főszerkesztője, Drew Elliott volt, akivel szintén szuper volt együtt gondolkodni. A forgatás egyébként zökkenőmentesen zajlott, mindenki jól érezte magát.

Kiderült, hogy a forgatás időpontja és helyszíne is pont kapóra jött neki, mivel Rosalía miatt Barcelonában forgott a reklám, ő pedig pont akkor utazott vissza Amerikába Budapestről.

Jól jött ki minden szerencsére, hazafelé csak beugrottam Barcelonába három napra, annyi ideig forgattunk. Az egész stáb Amerikából utazott Spanyolország fővárosába, nekem könnyebb dolgom volt.

Azt is elmesélte, hogy Rosalíával hamar egy húron pendültek, az Eufória sorozatból pedig több közös barátjuk is van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) által megosztott bejegyzés, Aug 30., 2020, időpont: 6:30 (PDT időzóna szerint)

Olyan sorozatot akartunk, ami nem nézi hülyének a tiniket
Rév Marcell épp Enyedi Ildikóval forgatja A feleségem történetét, de dolgozott Al Pacinóval és ő volt az operatőre az utóbbi idők egyik legizgalmasabb HBO-sorozatának, az Euphoriának is. Interjú.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / István Bielik

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik