Szórakozás

A LifeTV Brékingje egyelőre arról szól, hogy Berki állandóan Demcsák szavába vág

Lement az első adás.

Augusztus utolsó napján új műsor indult a LifeTV-n, aminek két műsorvezetője Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián. Az első adás vendégei Sass Dani, Róka Adrienne és Gáspár Bea voltak, a témákat illetően pedig volt szó Greta Thunbergről, a párkapcsolatban lévő magas korkülönbségekről, illetve arról is, hogy bele szabad-e nézni egy szülőnek a gyereke telefonjába.

Egy dolog miatt azonban élvezhetetlen az adás: Berki Krisztián kivétel nélkül lenyomja Demcsákot, aki próbálja állni a sarat, de nagyon nehéz úgy elmondani a gondolataidat, hogy valaki úgy adja elő a saját mondandóját, mintha ott se lennél.

A műsornak öt vezetője van, az említett kettőn kívül még a fotóin ájuldozó Szabó Dóra, Hajdu Steve és Holdampf Linda – reméljük, hogy a többi felállásban igazságosabb leosztás jut a feleknek. A teljes adás ITT meg is tekinthető.

Kiemelt kép: LifeTv

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!