Szórakozás

A Konyhafőnök: Visváder Tamás elsírta magát a zsűri értékelése után

Úgy érzi, hogy nagyon félreismerik őt.

A héten Rácz Jenő csapata főz, így Visváder Tamásnak is most kell bizonyítania. Palácsik Lilla férje egész jól vette az akadályokat, ám a tálalásnál felborult egy eleme a tányéron. Emiatt azért nem esett kétségbe és megpróbálta elviccelni a dolgot a zsűri előtt. Nem kellett volna.

Nekem az sokkal őszintébb lett volna, ha elmondod, hogy ezt elrontottad, de nagyon sajnálod és nem úgy jössz ki, hogy az Áginak is olyan volt. Alázatosság! Jó lett az étel, de alázat kell

– értékelte munkáját Rácz Jenő.

Sárközi Ákos már sokkal keményebb volt vele:

Még nem ismerjük igazán egymást, de elmondom neked, hogy én az a fajta vezető vagyok, hogy engem nem érdekel, hogy te mit tudsz. Hamarabb tartok bent a versenyben egy nálad gyengébb képességű embert, csak azért, mert szíve van. Elfogadod azt, hogy ez tökéletlen és ez a legnagyobb baj. Ennél te több vagy, ezért is vagy a Jenő csapatában. Bizonyítsál, mert ha nem fogsz tudni, hidd el, rádumálom, hogy küldjön haza.

Visváder Tamásnál ezután el is tört a mécses, mert úgy érzi, hogy a zsűri nem látja, hogy milyen is ő valójában.

Kicsit azt érzem, hogy nem veszik észre azt, hogy ha valaki elvágja a kezét, én vagyok az első, aki félbehagyja a főzését és segíteni akar. Nem látják az igyekezetet, pedig ezen vagyok. Most már napok óta azt a kritikát kapom, hogy nincs bennem alázat. Én amikor azt mondtam, hogy vissza szeretnék jönni, pontosan azért akartam, hogy bebizonyítsam, hogy ez nem így van. Úgyhogy amíg ezt észre nem veszik, hogy próbálok változtatni az ő kedvükre, addig nem adom fel.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik