Szórakozás

Nem elég, hogy kiderült, tilosban jártak, ezek a hírességek még nyilvánosan is bocsánatot kértek párjaiktól

Kanye West és Kim Kardashian házassága és annak problémái a világ szeme előtt zajlanak, amióta csak West bejelentette, hogy indul az amerikai választásokon az elnöki posztért. Kérdéses, hogy válás lesz-e a vége a történetnek, vagy megmentik a kapcsolatukat. Mindenesetre Kanye West legutóbbi kirohanása inspirált minket arra, hogy visszaemlékezzünk az elmúlt évek botrányaira, amikor a celebházasságokban az egyik fél nyilvánosan kért bocsánatot a másiktól.
Kanye West nyilvánosan kért elnézést feleségétől a múltkori ámokfutásáért
A rappert évekkel ezelőtt diagnosztizálták bipoláris zavarral.

Justin Timberlake és Jessica Biel

Timberlake és Biel 2012 óta házasok, tavaly azonban Timberlake-et lefotózták, miközben egy másik színésznő, Alisha Wainwright kezét fogta, akivel együtt játszott a Palmer című filmben. Ezután nyilván mindenki azt hitte, hogy viszonyuk van, Timberlake szerint csak félreértés volt az egész. Hogy tisztázza magát, nyilvánosan kért bocsánatot feleségétől és nyugtatott meg mindenkit, hogy nem történt semmi közte és Wainwright között.

Igyekszem mindig elhatárolni magam a pletykáktól annyira, amennyire csak lehet, de most a családom érdekében muszáj megszólalnom, mivel a felröppent hírek ártanak nekik. Pár hete félreérthetően viselkedtem, de hadd tisztázzam a helyzetet: nem történt semmi köztem és a filmbeli partnerem között. Túl sokat ittam aznap este, megbántam a viselkedésem. Jobban kellett volna figyelnem

– mondta, majd azt is hozzátette, nem ilyen példát szeretne mutatni fiának. Biel is megszólalt az ügyben, ő elmondta, hogy megbízik férjében és biztos benne, hogy nem csalta meg, úgyhogy mindenki megnyugodhat. Azóta egyébként született egy második gyerekük.

Fotó: Anthony Harvey/Getty Images

Kristen Stewart és Robert Pattinson

2012-ben, mikor az Alkonyat két főszereplője, Stewart és Pattinson még bőven kapcsolatban voltak, kiderült, hogy képben volt egy harmadik fél is. Stewart és a rendező Rupert Sanders viszonya miatt a színésznő kénytelen volt nyilvánosan bocsánatot kérni, nyilatkozatában arról beszélt, mennyire sajnálja, hogy megbántott minden érintettet, és szégyelli magát, amiért ilyen helyzetbe hozta Pattinsont.

Őszintén sajnálom a fájdalmat és a szégyent, amit a tetteimmel okoztam a hozzám közel állóknak. Az a rövid idő, amikor megfeledkeztünk a diszkrécióról, kockáztatta a legfontosabb dolgot az életemben, a személyt, akit a világon mindennél jobban tisztelek, Robot. Szeretem őt, nagyon sajnálom.

Calvin Harris és Taylor Swift

2016-ban szakítottak, és bár senki nem csalta meg a másikat, mégis lett probléma, egy dal, mégpedig a This Is What You Came For című szám. A szakításuk után derült ki, hogy a dalt igazából Swift írta Harrisnek, amit eredetileg titokban akartak tartani, csakhogy a szakítás után az énekesnő sajtósa megerősítette, hogy igaz, tényleg ő írta. Harrisnek ez egyáltalán nem tetszett, szerinte ez rossz fényben tüntette fel őt mint előadót, ezért Twitteren egy – azóta törölt – bejegyzésben támadt rá Swiftre.

Azt hiszem, boldog vagy az új kapcsolatodban, úgyhogy azt javaslom, koncentrálj inkább arra, minthogy megpróbálod darabokra szedni az exed.

Később egy interjúban elmondta, hogy azóta megbánta a viselkedését és már nem haragszik.

Offset és Cardi B

2018-ban kezdett el terjedni a pletyka, hogy a rapper megcsalta Cardi B-t, akivel közös gyerekük is született. Offset nem aprózta el a bocsánatkérést, egy fesztiválon a színpadon, a fellépése közben kért bocsánatot Cardi B-től.

Az egész világ előtt mondom ki, hogy szeretlek. Fogadj vissza, Cardi B!

Állítólag Cardi B egyáltalán nem hatódott meg a gesztustól, sőt kifejezetten ideges lett tőle. Offset viszont nem adta fel, később Twitteren írta le, mennyire megbánta tetteit.

Minden szörnyűség, amit csináltam, kiderült a nyilvánosság előtt. Úgy éreztem fairnek, ha a bocsánatkérésem is nyilvános lesz. Szeretnék bocsánatot kérni, szégyellem magam a történtek miatt

– mondta. Azóta már újra együtt vannak.

Jude Law és Sienna Miller

Ben Affleckhez hasonlóan, Jude Law is a legközhelyesebb módját választotta a megcsalásnak: viszonya volt a dadussal. Mindez még 2005-ben történt, amikor éppen jegyben járt a szintén színész Siena Millerrel. Miután kiderült, nyilvánosan is beismerte és bocsánatot kért Millertől a viselkedése miatt.

Szégyellem magam, amiért fájdalmat okoztam a szeretteimnek és Siennának. Nem tudok felhozni semmit sem a mentségemre, őszintén megbántam a tetteim.

2006-ban szakítottak, viszont 2009-ben újra egymásra találtak, de csak egy rövid időre, mivel 2011-ben végleg befejezték.

Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images

Kevin Hart és Eniko Hart

2017-ben egy ismeretlen nő megfenyegette Kevin Hartot, hogy nyilvánosságra hoz egy szexuális témájú videót, amin a színész szerepel. Azóta sem derült ki pontosan, hogy milyen videóról van szó, az viszont igen, hogy valami tényleg történt, mivel Hart ezek után Instagramra feltöltött egy videót, amiben bocsánatot kért az akkor terhes feleségétől és két gyerekétől.

Az életemnek abba a szakaszába léptem, ahol azt érzem, egy célkereszt van a hátamon. Emiatt okosabb döntéseket kéne hoznom. Rosszul mértem fel a saját ítélőképességem, és bekerültem egy nagyon rossz környezetbe, ahol könnyen történhetnek szörnyűségek, és meg is történtek. Tudtam, hogy megbántom a hozzám legközelebb álló személyeket, akikkel beszéltem és bocsánatot kértem. A feleségemtől és gyerekeimtől.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés, Szept 16., 2017, időpont: 4:07 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Kevin Mazur/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik