Élet-Stílus

Kanye West nyilvánosan kért elnézést feleségétől a múltkori ámokfutásáért

A rappert évekkel ezelőtt diagnosztizálták bipoláris zavarral.

Továbbra is zavaros, hogy mik a tervei Kanye Westnek az amerikai elnökválasztással kapcsolatban. Először úgy volt, hogy már idén indul, aztán visszalépett, majd mégis tartott egy beszédet, később pedig már arról volt szó, hogy csak négy év múlva, a következő választáson próbálja megszerezni az elnöki széket. Az említett beszéden viszont elszabadultak a dolgok, a rapper sírva beszélt arról, hogy elsőszülött lányát majdnem abortálták, másnap pedig Twitterre posztolt zavaros dolgokat feleségével és mentális egészségével kapcsolatban.

Kanye West Twitteren arról ír, hogy felesége, Kim Kardashian be akarta zárni őt
Életét pedig egy horrorfilmhez hasonlította. Mindezt egy nappal azután, hogy nyilvános beszédében elsírta magát, miközben arról beszélt, hogy elsőszülött lányát majdnem abortálták.

Ezek miatt kért most Kanye West nyilvánosan – ismét Twitterén – bocsánatot feleségétől, Kim Kardashiantól:

Szeretnék bocsánatot kérni a feleségemtől, Kimtől, amiért nyilvánosan beszéltem egy olyan dologról, ami magánügy. Nem álltam mellé úgy, ahogy ő állt mellém. Kim, azt szeretném mondani, tudom, hogy megbántottalak. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm, hogy mindig támogatsz.

Kardashian nyilvánosan nem reagált erre, és valószínűleg nem is fog, a legutóbbi hírek szerint a család életéről szóló realityben sem fog a továbbiakban szerepelni a férje, de még gyerekeik sem.

Kiemelt kép: Instagram/Kim Kardashian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik