Szórakozás

Az embereknek Kylie Jenner a legnagyobb problémája Cardi B új klipjében

Pedig viszonylag könnyen fel lehetne sorolni tíz durvább dolgot a celebnél.

Augusztus 7-én került fel a YouTube-ra Cardi B új videóklipje, amit a rapper Normani Thee Stallionnal közösen készített. A videóban egészen abszurd dolgokat lehet látni, főleg ha az ember a 90-es évekbeli MTV-n szocializálódott, ehhez képest az internetet nem a bimbótapaszos Cardi B, vagy a segg alakú ajtókopogtatók borították ki, hanem az, hogy a klipben szerepel Kylie Jenner is.

Annyira, hogy már petíciót is indítottak, hogy vágják ki őt a videóból. A Metro szerint ezt már több mint ötvenezren támogatták. És szerintük miért kéne kivágni Jennert? A felháborodottak szerint azért, mert eddig is sokszor sajátította ki a feketék kultúráját – hordott például afrofonatot –, miközben nem fekete. Az nem teljesen világos, hogy ettől függetlenül miért nem szabad neki szerepelnie egy olyan videóban, amit két fekete rapper készített, de úgy tűnik, Cardi B sem érti feltétlenül, hogy mi a probléma.

A rapper  – magához képest pláne – finoman reagált a hisztire, és azt írta Twitterén:

Szeretném megköszönni minden nőnek, aki részt vett a videóm elkészítésében. Az, hogy időt szakítottatok erre, rengeteget jelent nekem. Fontos volt számomra, hogy különböző nőket szerepeltessek, különböző rasszú nőket, különböző hátterű nőket, akik hatalommal és befolyással bírnak.

Ja és itt a videó is:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik