Szórakozás

Gépfegyver-birtoklás miatt szállhatta meg Jake Paul házát az FBI

Díszként nem volt jó ötlet a falra függeszteni őket.

Több mint egy hónappal ezelőtt felkerült egy videó Jake Paul YouTube-csatornájára, amelyben azt láthatjuk, a youtuber egyik haverja, Tanner Fox azzal vicceli meg Pault, hogy utóbbi exbarátnőinek fotóival plakátolja ki a szobáját.

Csakhogy a felvételen az is látható, hogy két méretes fegyver lóg a falon, melyekből az egyik komolyabb tűzerővel is bírhat.

Jake Paul házát kutatja át az FBI
Valami elég komoly ügybe keveredhetett.

A TMZ szerint ez lehet a fő ok arra, miért szállta meg az FBI Paul kaliforniai házát a napokban, sőt, egy birtokukba jutott felvétel alapján (amit itt tudtok megnézni) pont ezt a két fegyvert hozták ki a házból is az ügynökök.

Továbbá az is kiderült, hogy egy George Floydért zajló Scottsdale-i tüntetésen korábban már letartóztatták Jake Pault, a hatóságok pedig úgy vélik, a fegyverek akár összefüggésben is állhatnak a youtuber akkori előállításával.

Itt meg lehet nézni a falra akasztott fegyvereket 7:50 környékén:

Az „Ez ki?” kérdéseket megelőzvén pedig:

Jake Paul egy igazi gyökér
Vajon létezik ember, aki csak azért kimegy Amerikában egy tüntetésre, hogy abból is nézettséget kovácsoljon, aki ráküld a legjobb barátjára egy pornószínészt, vagy hazudik arról, hogy milliókkal támogat egy másik videóst? Bizony, létezik: Jake Paulnak hívják.

Kiemelt kép: YouTube.com/JakePaul

Ajánlott videó

Olvasói sztorik