Szórakozás

Frajt Edit: A Szomszédok derékba törte a pályám

A sorozat Júliája nehéz éveket élt meg a Szomszédok után.

A sorozat egykori Júliáját alakító színésznő a Best magazinnak meglepően nyilatkozott az egykori sikerről. Frajt Edit a Szomszédoknak tulajdonítja azt, hogy karrierje parkoló pályára került.

Amikor a Szomszédokat forgatni kezdtük, még nem sejthettük, hogy évek múltán mennyire beskatulyázhatnak majd bennünket. Akkoriban még nem láttunk magunk körül hasonló színészsorsokat. A főiskolán másodéves koromtól fogva rengeteg felkérést kaptam, színházban és filmen is. Nem én jelentkeztem, mindig engem kerestek meg. Szárnyalt a karrierem. Ha most végignézek a pályámon, akkor azt kell mondanom, hogy az összes nagy filmszerepemet és a legkedvesebb színházi felkéréseket mind-mind a Szomszédok előtt kaptam. A sorozat, amit imádok, és aminek rengeteget köszönhetek, derékba törte a pályám

– mondta a Frajt, aki hozzátette, hogy ő is hibázott.

Amikor véget ért, nehéz évek jöttek. Nem volt munkám. Az akkori házunkat eladtuk, és albérletbe költöztünk. Persze én is hibás vagyok abban, hogy nem tudtam élni a népszerűséggel. De sosem voltam az a fajta, aki jelentkezett volna egy-egy szerepre. Egyszerűen nem vagyok az a könyöklős típus. Menedzserem soha nem volt, ahogy most sincs. A pályájukat tudatosabban építő kollégák rögtön megérezték, hogy szükségük van ilyenfajta segítségre, és az idő őket igazolta.

Kiemelt kép: BEST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik