Szórakozás koronavírus

Felfordult a vevő gyomra amikor meglátta, hogyan tisztítják a kosarakat az áruházban

Egy torontói nő bevásárlás közben vette észre, hogy a szupermarket egyik alkalmazottja ráköp egy rongyra, majd a nyálas anyaggal törölgeti végig a bevásárlókosarakat. Amikor az első döbbenetéből magához tért, a nő videót készített a jelenetről.

Marta Casimiro július 5-én vásárolt Torontóban, egy FreshCo szupermarketben, amikor észrevette, hogy az üzlet egyik alkalmazottja egy olyan ronggyal törölgeti át a bevásárlókosarakat, melyre ráköpött – írja egy helyi hírportál.

A nő azt mondja, alig hitt a saját szemeinek, szinte sokkot kapott és hányingere volt. Casimiro azért kezdett videózni, mert észrevette, mennyire mocskosak a kosarak, és a felvételt meg akarta mutatni a boltvezetőnek. Ekkor került a kamerája elé a köpködő alkalmazott.

Casimiro az üzletben és a cég magasabb szintjein is panaszt tett, s bár biztosították róla, hogy a felvételen látható férfit felfüggesztették, a nő úgy érezte, nem veszik elég komolyan, ezért eljuttatta a felvételt a sajtónak is. Miután megjelent egy újságcikk az incidensről, a FreshCo vezetősége megkereste Casimirot, elnézést kértek tőle, és felajánlottak neki egy meg nem nevezett összegű vásárlási utalványt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik