Szórakozás

Elkezdődött Johnny Depp újabb pere

Johnny Depp tavaly novemberben perelte be exfeleségét, Amber Heardot rágalmazás miatt, valamint a The Sun nevű lapot becsületsértésért. Az ügy most jutott a tárgyalás szakaszába, így most újra felidézik a pár zűrös kapcsolatát Londonban.

Depp természetesen továbbra is tagad minden vádat, sőt ügyvédjével állítják, hogy Heard volt a bántalmazó fél a házasságukban. A színész jogi képviselője, David Sherborne elmondta, hogy védence nem pénzt akar, csak tisztázni a nevét a súlyos vádak alól, ami miatt a karrierje is sérült.

Emiatt került a képbe az angol lap is, akik Amber Heard állításaira hivatkozva feleségverőnek titulálták Deppet. A The Sunt képviselő ügyvéd azonban közölte, hogy a megnevezés helytálló, Johnny Depp erőszakos viselkedését ugyanis több tanúvallomás, orvosi leletek, fotók, videók, sőt még Depp saját üzenete is igazolja.

Úgy tűnik tehát, hogy Depp ezúttal sem számíthat gyors ítéletre és az elmúlt évek huzavonája tovább folytatódik, amiről már részletesebben is írtunk az alábbi összefoglalóban.

Johnny Depp vs. Amber Heard: újabb fordulat a vádaskodásban
Évekkel ezelőtt elváltak, most mégis ismét pereskednek. Depp szerint rágalmazás az, hogy Heard bántalmazással vádolja, Depp mellett most Winona Ryder és Penélope Cruz is kiálltak.

Kiemelt kép: Ferdaus Shamim/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik